Crown Trick Collector’s Edition | Team 17

Betreed een labyrint dat beweegt terwijl je beweegt, waar het beheersen van de elementen de sleutel is tot het verslaan van vijanden en het ontrafelen van de mysteries van deze ondergrondse wereld.
Crown Trick is een prachtig geanimeerd rogue-achtig RPG-avontuur dat wordt gekenmerkt door turn-based gevechten en interactieve vaardigheidsitems. Betreed een labyrint dat beweegt terwijl je beweegt, waar het beheersen van de elementen de sleutel is tot het verslaan van vijanden en het ontrafelen van de mysteries van deze ondergrondse wereld. Met elke keer dat je de kerker betreedt, wacht je een nieuwe ervaring, laat je door de kracht van de kroon leiden in dit uitdagende avontuur!

Procedureel gegenereerd doolhof

Het procedureel gegenereerde doolhof zorgt ervoor dat je elke keer dat je de kerker binnengaat een andere ervaring hebt. Maar in tegenstelling tot traditionele open kaarten, sluit Crown Trick je op in een kleine kerkerkamer om de strijd aan te gaan met monsters. Zonder toegang tot de hele kaart heb je geen andere keuze dan strategisch te beslissen hoe je een aanval op de vijand uitvoert.

Synchrone turn-based strategie

Het spel beweegt terwijl je beweegt, en je vijanden staan stil totdat je beslist wat de beste manier is om aan te vallen. Neem de tijd die je nodig hebt om je route uit te stippelen, de beste manier te bepalen om vallen te vermijden of hoe je de elementen in je voordeel kunt gebruiken. Een zorgvuldig doordachte strategie is de sleutel om levend uit deze kerker te ontsnappen.

Gebruik de omgeving

Naarmate je dieper de kerker ingaat, zul je terreinen tegenkomen die een verscheidenheid aan elementen weerspiegelen die kunnen worden gecombineerd met je vaardigheden om zware schade aan de vijand toe te brengen. Gooi vuur op olie om monsters te verbranden en meng bliksem met water om je vijanden te elektrocuteren. Er zijn veel dodelijke combinaties om te verkennen en te gebruiken om monsters die je tegenkomt te verslaan.

Leer vaardigheden van je vijand

Tijdens je zoektocht kom je elitemonsters tegen, uitgerust met elitevaardigheden, bekend als Familiars. Door ze te verslaan, krijg je toegang tot hun vaardigheden, waardoor je arsenaal aan vaardigheden die je kunt ontketenen groter wordt naarmate je verder gaat naar de volgende niveaus.

Spelkenmerken:

– Een totaal nieuwe benadering van strategie-roguelike gameplay
– Synchrone turn-based gevechten, waarbij elke beweging vol mogelijkheden is en elk gevecht een uitdaging is
– Verken de sfeervolle kerkers van verschillende omgevingen en doe je best om tot het einde te overleven
– Ervaar willekeurig gegenereerde kerkers, wapens, relikwieën, items en uitdagingen elke keer dat je aan je reis begint
– Bouw je eigen unieke vechtstijl en kies uit de verscheidenheid aan 40+ actieve vaardigheden, 60+ passieve vaardigheden, 30+ bruikbare items, 170+ speciale relikwieën
– Versla 100+ verschillende monsters met negen unieke soorten wapens of tot 120+ individuele wapens in totaal
– Durf meer dan 10+ krachtige bazen uit te dagen
– Los 60+ mysterieuze uitdagingen en puzzels op
– Onthul alle geheimen en vind de waarheid die verborgen zit achter het Nightmare Realm
EAN: 8424365722186
artikelnummer: 
platform: Team 17, Nintendo Switch

Prijs: 48.00  (klik hier voor meer informatie