Crackdown 3 | Microsoft

Echte destructie, echte 4K
Beleef explosieve missies en bestrijd de misdaad als agent met superkrachten in de overdadige sandbox vol chaos en destructie van Crackdown 3.

The Blackout
Uit het niets dook een nieuwe vijand op. Grote gebieden in de stad werden aangevallen met een nooit eerder vertoonde vorm van oorlogsvoering en overspoeld door duisternis en chaos. In de nasleep van de aanval ontdekt The Agency een mogelijke aanwijzing, en nu stoppen ze nergens voor om de daders op te sporen en uit te schakelen… op welke manier dan ook.

Skills voor kills
Verhoog het level van je superagent om over wolkenkrabbers te springen, met trucks te smijten en te vechten als een baas.

Een gevaarlijke open-wereldspeeltuin
Speel met maximaal 4 vrienden op Xbox Live en schakel een gewelddadig misdaadsyndicaat uit. Gebruik de stad als je wapen om je vijanden uit de weg te ruimen.

De misdaad slaat terug
Lok wraakzuchtige topcriminelen uit hun schuilplaats door hun voetsoldaten uit te schakelen, criminele ondernemingen te stoppen en belangrijke bendeleiders te verslaan.

‘Boem’ zegt het dynamiet
Speel met maximaal 10 agenten online om de stad straat voor straat met de grond gelijk te maken in een 100% verwoestbare multiplayerarena die toegankelijk is nadat je Crackdown 3 hebt gekocht.
EAN: 0889842224023
artikelnummer: 
platform: Microsoft, Xbox One

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie