Colossus Down | Tesura

Nika is net klaar met de eerste fase van haar plan om alles wat niet cool is te vernietigen: de constructie van een gevechtsmecha genaamd MechaNika. Er is geen tijd te verliezen, dus bundel je krachten met haar, bemachtig MechaNika’s besturing en vernietig de hele planeet. Je moet een einde maken aan geschiedenisboeken, geplande veroudering, kitscherige jurken, eindeloze sagen van saaie videogames en erwtensoep.

En als er iemand in de wereld is die meer een hekel heeft aan groenten dan Nika, dan is het haar vriendin Agatha, de slapeloze slager en profetes van het Carnivorisme die evenveel van dieren en hun sappige vlees houdt. Dat is waarom, wanneer ze de doelstellingen van Nika’s plan verneemt, ze niet aarzelt om samen met het Grote Bloedende Varken, de god van het Carnivorisme, deel te nemen aan de vernietigingsmissie, om grasetende, ongelovigen die in de weg staan te bedwingen.

Maar kijk uit, want gaandeweg zul je je realiseren dat Nika en Agatha niet de enigen zijn die een plan hebben om de wereld te veranderen, en niet alles is zo eenvoudig als het in het begin leek. Je zult een aantal moeilijke en onomkeerbare beslissingen moeten nemen om je doelen te bereiken, of er afstand van te doen.

– Bundel je krachten met Nika, kruip achter de besturing van MechaNika en maak een einde aan alles wat niet cool is.
– Verander je missie in een coöperatieve ervaring voor 2 spelers met Agatha en het Grote Bloedende Varken.
– Beheer je middelen tijdens gevechten en voer eindeloze, strategische combo’s uit om je vijanden steeds meer schade toe te brengen.
– Ontgrendel de dumbshredder, de hakkende tornado, de groundcracker, het scharlaken braaksel en tot 8 verwoestende speciale aanvallen.
– Ga ontelbare uitdagingen aan in een combinatie van beat’em up, shoot’em up, platforming en puzzels.
– Ontdek het Neon District, Candyland en de rest van de psychotische wereld via 18 totaal verschillende niveaus.
– Zoek alle geeky referenties, geïllustreerd in een unieke visuele stijl.
– Geniet van een originele, gevarieerde, dynamische en meeslepende soundtrack.
– Neem cruciale en tot nadenken stemmende beslissingen tijdens je zoektocht en ontdek de 4 alternatieve eindes voor dit epische en verdraaide avontuur.
– Voltooi de missie met oneindige levens of met slechts één kans in de permadeath-modus, als je durft…
EAN: 8436016711050
artikelnummer: 
platform: Tesura, Nintendo Switch

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie