Borderlands Legendary Collection (Code in a Box) | 2K Games

Let op: Geen game disc inbegrepen. Download de game in de Nintendo eShop met de inbegrepen downloadcode.

Borderlands Legendary Collection bevat drie veelgeprezen games in één pakket: Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Bovendien zullen spelers voor elke game stapels bonus-add-on-inhoud vinden, die meer dan 100 uur aan gameplay toevoegen voor een ongelooflijke waarde. Alle drie de games bieden lokale co-op-games voor twee spelers op een gedeeld scherm, evenals een online multiplayer voor maximaal vier spelers.

Borderlands: Game of the Year Edition
Ontdek de coöperatieve shooter-looter waarmee het allemaal begon, boordevol inhoud en verbeteringen! Rust een massa wapens uit als een van de vier schietgrage huurlingen, elk met unieke RPG-vaardigheden. Neem het op tegen de wetteloze, verlaten planeet Pandora op zoek naar krachtige buitenaardse technologie: The Vault.

Borderlands 2
Speel als een van de zes gewelfjagers die het opnemen tegen een enorme wereld van wezens en psychos en vecht tegen het kwaadaardige meesterbrein Corporate Jack. Maak nieuwe vrienden, bewapen ze met een bazillion wapens en vecht samen met hen in een meedogenloze zoektocht naar wraak en verlossing op een onontdekte en onvoorspelbare levende planeet.

Borderlands: The Pre-Sequel
Ontdek het verhaal achter Borderlands 2 schurk, Handsome Jack, en zijn opkomst. The Pre-Sequel speelt zich af tussen het originele Borderlands en Borderlands 2 en geeft je een heleboel nieuwe gameplay, met de genre-mix van shooter- en RPG-mechanica van de serie waar spelers dol op zijn geworden.
EAN: 5026555069311
artikelnummer: 
platform: 2K Games, Nintendo Switch

Prijs: 14.99  (klik hier voor meer informatie