Blacksad Under the Skin Limited Edition | Microids

Inhoud:
– Blacksad Under the Skin
– 4 Postcards
– 1 Lithograph

Ontdek een duister corruptieschandaal in het hart van New York City’s onderwereld…

De vroege jaren 50: Joe Dunn, eigenaar van een boksclub, wordt dood aangetroffen. Ondertussen is rijzende ster Robert Yale, die naar de ring gaat voor het belangrijkste gevecht in zijn carrière, op mysterieuze wijze verdwenen.

Sonia Dunn, Joe’s dochter, neemt de club over en moet omgaan met haar financiële ellende. Ze neemt privédetective John Blacksad in dienst om de verdwijning van Yale te onderzoeken en de vermiste man te vinden. Deze sinistere zaak zal onze onderzoeker meenemen naar de donkerste, meest akelige diepten van New York.

Onderzoeken, zoeken naar aanwijzingen, gevechten, getuigenverhoren: laat je katachtige instinct je begeleiden terwijl je de corrupte wereld van het boksen infiltreert.

Kenmerken:
– Een officieel en geheel nieuw verhaal voor BLACKSAD, opgenomen in de unieke wereld van de stripboekenreeks, perfect herschapen voor gamers.
– Een onderzoeksspel met gameplay waarin onderzoek, puzzels, snelle tijdsgebeurtenissen (QTE) en meerkeuzedialogen worden gecombineerd.
– Meer dan 30 karakters, elk met hun eigen verhaal en side quests.
– Een meeslepende wereld met een jazz-soundtrack om het beste van Hollywood’s film noir te evenaren.
– Fans van avontuurlijke spellen zullen dol zijn op het spel en de vertelling, terwijl fans van de stripserie graag de karakters en grafische stijl van deze unieke wereld zullen herontdekken.
EAN: 3760156483399
artikelnummer: 
platform: Microids, Nintendo Switch

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie