Beast Quest | Maximum Games

Beast Quest is een fantasievolle game die gebaseerd is de best verkopende fantasy boeken van Adam Blade. Een boze tovenaar heeft de magische beesten van Avantia betovert. Alleen een echte held kan deze beesten bevrijden van deze vloek en ze te stoppen het land te vernietigen. Ben jij de held waar Avantia op heeft gewacht? Stort je in een episch actie-avontuur in een enorme open wereld. Vecht met hele hordes gevaarlijke vijanden en neem het op tegen enorme beesten in grote eindbaas gevechten.

Ontdek besneeuwde toppen en zandstranden, of zoek naar oude artefacten en verloren schatten. Maak je klaar voor actievolle gevechten waarbij je tegen meerdere vijanden tegelijkertijd moet opnemen. Time jouw aanvallen, blok en ontwijk je vijanden om je tegenstanders te verslaan. Volbreng jouw zoektocht en upgrade je uitrusting om je zo een tactisch voordeel te geven. Alleen jouw vaardigheid en moed kan vrede brengen in het Koninkrijk Avantia – is het tijd om een held in BEAST QUEST te worden.

Kenmerken:
– Een lange epische reis: Ontdek tijdens je reis spectaculaire omgevingen en versla de beesten die Avantia bedreigen.
– Gevechten vol met actie: Maak gebruik van snelle manoeuvres om zo gevaarlijke monsters en enorme beesten te snel af te zijn en uiteindelijk te verslaan.
– Upgrades: Verhoog de kracht van je wapens, verkrijg upgrade amuletten en ontvang drank om gezondheid te verbeteren.
– Een land vol met schatten: Ontdek besneeuwde bergtoppen en zandstranden op zoek naar oude artefacten en verloren beschaving.
– Honderden uitdagingen: Neem deel aan talrijke deel missies tijdens jouw reis om de wereld van de ondergang te redden.
EAN: 5016488130646
artikelnummer: 
platform: Maximum Games, Xbox One

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie