Battlefield 1 Revolution | Electronic Arts

Sluit je aan bij de sterke Battlefield 1-community en ervaar het begin van totale oorlog. In Battlefield 1 Revolution stort je je in De Grote Oorlog met epische teamgevechten in multiplayer en ontdek je een wereld in oorlog via de campagne met War Stories. Dit is het volledige pakket voor een geweldige prijs met zowel het Battlefield 1-basisspel als de Battlefield 1 Premium Pass* met vier uitbreidingspakketten.

Sluit je aan bij de sterke Battlefield-community en stort je in de epische gevechten van De Grote Oorlog met deze veelgeprezen first-person shooter. Battlefield 1 Revolution is het volledige pakket voor een geweldige prijs met:

Battlefield 1-basisspel
Ervaar het begin van totale oorlog in Battlefield 1. Ontdek een wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne, of doe mee aan epische multiplayergevechten met teams voor maximaal 64 spelers. Vecht als infanterie of bestuur ongelooflijke voertuigen te land, ter zee
en in de lucht. Stem je speelstijl af op de meest dynamische gevechten in de geschiedenis van Battlefield.

Battlefield 1 Premium Pass
Vier thematische digitale uitbreidingspakketten met nieuwe multiplayer-maps, nieuwe wapens en nog veel meer. Twee weken eerder toegang tot alle niet-uitgebrachte uitbreidingen:

– Battlefield 1 They Shall Not Pass: De geharde veteranen van het Franse leger nemen stelling om hun moederland met hand en tand te verdedigen.
– Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Betreed de grootste frontlijn van de Eerste Wereldoorlog met het Russische leger.
– Battlefield 1 Turning Tides: Doe mee aan de amfibische oorlogvoering van de Eerste Wereldoorlog.
– Battlefield 1 Apocalypse: Ga over-the-top in helse en beruchte gevechten tijdens de meest cataclysmische tijd van de oorlog.

Tevens inbegrepen:

– 14 Battlefield 1 Superior Battlepacks, elk met één opvallende wapenskin die maandelijks worden afgeleverd vanaf november 2016. Als je Premium Pass-lid wordt, krijg je met terugwerkende kracht de Battlepacks die al zijn uitgereikt sinds november 2016.
– 14 unieke dogtags die worden gedistribueerd tijdens de Battlefield 1 Premium Passperiode.
– Voorrang in serverwachtrijen.

Extra content:

– Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack en Hellfighter Pack met thematische wapens, voertuigen én emblemen op basis van de beroemde helden en eenheden.
– Nieuw grafisch uiterlijk voor de Behemoths, de grootste voertuigen in Battlefield 1.
– Vijf Battlefield 1 Battlepacks, elk met één opvallende wapenskin.
EAN: 5035224122417
artikelnummer: 
platform: Electronic Arts, Xbox One

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie