Ash of Gods Redemption | Koch Media

Ash of Gods: Redemption is een turn-based RPG die tactische gevechten, CCG-elementen en een voortdurend veranderend verhaal combineert, waarin niemand veilig is voor de dood, inclusief de hoofdpersonen.

Gameplay
Ash of Gods is het verhaal van drie afzonderlijke protagonisten die oprijzen als reactie op een eeuwenoude bedreiging die ooit als louter folklore werd beschouwd. Kapitein Thorn Brenin, de bodyguard Lo Pheng, de schrijver Hopper Rouley en vele anderen, weten nog niet dat de reapers zijn teruggekeerd en van plan zijn de wereld in bloed te verdrinken, zodat ze de slapende goden kunnen wekken.

De verhaallijn van Ash of Gods evolueert voortdurend in reactie op de keuzes van de speler, soms leidt dit zelfs tot de dood. Maar de dood van een karakter is geen game-over. In plaats daarvan gaat het verhaal verder met de dood van dat karakter en eerdere keuzes blijven van invloed op toekomstige gebeurtenissen.

Gevechten in Ash of Gods zijn een mix van traditionele turn-based strategie en CCG gameplay. Terwijl individuele tactieken van de vaardigheden en klassen van je karakters afhangen, ontgrendel en verzamel je kaarten die de macht hebben om krachtige vaardigheden te ontketenen die soms het verloop van de gehele strijd veranderen.

Wat maakt Ash of Gods uniek

Beslissingen met belangrijke gevolgen
Elke beslissing, of dit op of naast het slagveld is, heeft de mogelijkheid om de gang van zaken en het lot van je party te veranderen. De dood van je leider is niet het einde van je reis.

Geen willekeurige dobbelstenen
Er worden geen dobbelstenen gegooid om te kijken of je raakt of mist, of om de kracht van een slag te bepalen. In Ash of Gods moeten echte tactici de vaardigheden van hun klassen beheersen en de krachten van hun beperkte kaartenaanbod benutten, of de consequenties dragen.

AI die zich aan jou aanpast Ash of Gods’
AI past zich aan je speelstijl aan om een consequente uitdagende ervaring te garanderen, met geen ruimte voor goedkope tactieken of onoverwinnelijke teambuilds.

PvP Multiplayer
Daag andere spelers uit en strijd voor een plek op de leaderboards. Ontgrendel nieuwe karakters, upgrades en kaarten om je tactieken even verder aan te passen.

Beloningen voor risico’s
Gebruik je eigen HP voor een laatste aanval. Ga het gevecht aan met een kleiner team om betere kaarten en snellere rondes te krijgen. Neem de kortere, maar gevaarlijke route om te besparen op middelen. Ash of Gods beloont de spelers die bereid zijn om risico’s te nemen.
EAN: 4020628743192
artikelnummer: 
platform: Koch Media, PlayStation 4

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie