Ary and the Secret of Seasons | Modus

Lang geleden werd de wereld van Valdi bedreigd door een kwaadaardige magiër. Na een grote strijd werd hij verslagen door de legendarische krijger en verzegeld in de kluis, voor eeuwig opgesloten. Om de gevangenschap van de magiër te verzekeren, hebben vier grote wijzen gezworen de wacht te houden en de kluis te beschermen. Ze vormden de oorspronkelijke Guardians of Seasons, een gesloten organisatie die nu doordrenkt is van geschiedenis en legende.

Nadat een mysterieuze kracht de seizoenen van Valdi in verwarring heeft gebracht, besluit Ary de Guardians of Seasons te helpen en gaat op zoek naar de bron van de chaos. Met haar verstand en moed zal Ary monsterlijke vijanden, geheime complotten en benauwde tradities moeten overwinnen om Valdi te redden en de wereld weer in balans te brengen.

Belonende verkenning.
Gebruikmakend van de kracht van de seizoenen, kan Ary weidse landschappen doorkruisen op zoek naar nieuwe bestemmingen, en verbazingwekkende milieupuzzels oplossen om verder te komen.

Boeiende storytelling.
Ary wordt gerekruteerd om de Guardians of Seasons te helpen, een oude organisatie die vastzit aan starre tradities. Terwijl ze door onbekende locaties in Valdi trekt, ontdekt Ary geheimen en verborgen betekenissen achter de Guardian of Seasons.

Dynamische omgevingen.
Manipuleer de wereld rond Ary met haar omgevingskracht. Spring tussen ecosystemen om de wereld en seizoenen naar haar hand te zetten.

Vloeiende gevechten.
Ary’s vaardigheden worden op de proef gesteld terwijl ze vijanden tegenkomt die haar vooruitgang willen dwarsbomen – van lokale bewoners tot kolossale kolossen, ze zal alle tools gebruiken die haar ter beschikking staan om monumentale obstakels te overwinnen.

Verleidelijke 3D-wereld
Een prachtige visuele stijl gecombineerd met een betoverende soundtrack zorgt voor een slepende sfeer die zeker een gedenkwaardige gameplay-ervaring zal worden.
EAN: 5016488133463
artikelnummer: 
platform: Modus, PlayStation 4

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie