Alan Wake Remastered | Epic Games

Alan Wake remastered

In deze bekroonde filmische actiethriller begint de verontruste auteur Alan Wake een wanhopige zoektocht naar zijn vermiste vrouw, Alice. Na haar mysterieuze verdwijning uit de stad Bright Falls in het noordwesten van de Stille Oceaan, ontdekt hij pagina’s van een horrorverhaal dat hij zogenaamd heeft geschreven, maar waarvan hij geen herinnering heeft.

Wake wordt al snel gedwongen zijn geestelijke gezondheid in twijfel te trekken, terwijl pagina voor pagina het verhaal voor zijn ogen uitkomt: een vijandige aanwezigheid van bovennatuurlijke duisternis neemt iedereen die hij vindt over en keert hen tegen hem. Hij heeft geen andere keuze dan de krachten van de duisternis het hoofd te bieden, alleen gewapend met zijn zaklamp, een pistool en wat er nog over is van zijn verscheurde geest. Zijn nachtmerrieachtige reis om antwoorden te vinden op het verbijsterende mysterie waarmee hij wordt geconfronteerd, zal hem naar de angstaanjagende diepten van de nacht leiden.

Alan Wake Remastered biedt de complete ervaring, met de hoofdgame en zijn twee verhaaluitbreidingen – The Signal en The Writer – in verbluffende nieuwe 4K-beelden. Het spannende, episodische verhaal zit boordevol onverwachte wendingen, adembenemende cliffhangers en intense gevechten waarbij meer dan kogels nodig zijn om de duisternis te verdrijven. De tussenfilmpjes van de game, de eigenzinnige cast van personages en de majestueuze vergezichten van de Pacific Northwest zijn verbeterd voor een ervaring die zowel de visuele impact als de zenuwslopende sfeer oplevert.
EAN: 5060760885038
artikelnummer: 
platform: Epic Games, PlayStation 5

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie