A Plague Tale Innocence (verpakking Spaans, game Engels) | Focus Home Interactive

A Plague Tale: Innocence, op PlayStation 4, Xbox One en pc, vertelt het grimmige verhaal van een broer en zus die samen vechten om te overleven in de donkerste uren van de geschiedenis. Deze nieuwe videogame van Asobo Studio stuurt je op een emotionele reis door het 14e-eeuwse Frankrijk, met gameplay waarin avontuur, actie en verborgenheid worden gecombineerd met een overtuigend verhaal. Volg de jonge Amicia en haar kleine broertje Hugo, die worden geconfronteerd met de wreedheid van een verwoeste wereld terwijl ze hun doel ontdekken om een duister geheim bloot te leggen. Op de vlucht voor de soldaten van de Inquisitie, omringd door niet te stoppen zwermen ratten die de Zwarte Dood incarneren, zullen Amicia en Hugo leren om elkaar te kennen en te vertrouwen als ze vechten voor hun leven tegen alle verwachtingen in.

– Een origineel, krachtig verhaal na de reis van de jonge nobele Amicia de Runes en haar schattige maar slimme broer Hugo

– Overleef een groot, raadselachtig gevaar in een meedogenloze wereld. Met de Zwarte Plaag verschenen dodelijke zwermen ratten, zonder onderscheid alles op hun weg te verslinden.

– Een naadloze mix van adventure en stealth-gameplay, diep ingebed in donker middeleeuws mysterie.
EAN: 3512899121423
artikelnummer: 
platform: Focus Home Interactive, PlayStation 4

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie