9 Monkeys of Shaolin | Ravens Court

“Als je de vijand en jezelf kent, hoef je niet bang te zijn voor het resultaat van honderden veldslagen. Als je jezelf kent, maar niet de vijand, zal je voor elke overwinning die je behaalt ook een nederlaag lijden. Als je noch de vijand, noch jezelf kent zal je bezwijken in elk gevecht.” – Sun Tze, The Art of War

9 Monkeys of Shaolin markeert de wedergeboorte van het iconische beat ’em up-genre in de sfeer van old-school videogames. Als je als kind urenlang plezier had met het spelen van SNES or SEGA beat ’em up videogames, links en rechts vijanden verpletteren, dan is deze nieuwe titel van de makers van de hardcore brawler Redeemer echt iets voor jou!

Als de Chinese visser Wei Cheng ben je je familie en vrienden verloren in een overval door piraten in je vredige dorp. Het is tijd voor wraak. De protagonist van het spel is een behoorlijk moeilijke noot om te kraken omdat hij alleen de basis van oude krijgskunsten kent, die alleen door de legendarische Shaolin-monniken wordt beheerst. Zet je vertrouwde strijdkrachten klaar voor een uitdagend avontuur in het middeleeuwse China en voor genadeloze gevechten met hordes vijanden.

Gevechten vol actie, gebruiksvriendelijke bediening en een ongelooflijke sfeer van geweldige kung-fu films uit de jaren ’70- dit alles maakt 9 Monkeys of Shaolin een perfecte keuze voor elke fan van hardcore brawlers.

– 3 unieke vechtstijlen: vecht op aarde, in de lucht of gebruik mysterieuze magische zegels. Combineer deze elementen om elke vijand op je weg te verslaan.
– Boeiend verhaal: ontdek het fascinerende verhaal van Wei Cheng en volg hem terwijl hij opstaat van eenvoudige visser tot meester van de Shaolin vechtkunsten.
– Verbluffende visuele stijl: onwaarschijnlijk combinatie van historische en mystieke elementen geven je een opwindende ervaring bij elke scène op het scherm.
– Uitgebreid karakterontwikkelingssysteem: je leert een aantal manieren om de overwinning te behalen terwijl je verschillende extraatjes, items en vechtstijlen vrij kunt spelen.
– Meer dan 25 verschillende levels: Chinese dorpen, piratenschip, Boeddhistische kloosters, Japanse herenhuizen, oude ruïnes en nog veel meer.
– 10 soorten Chinese en Japanse polearms, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Ontdek de omgeving en vind nieuwe items!
– Co-op spelen: nodig je vriend uit om je te helpen door de troepen vijanden die op je af komen en het spel samen af te ronden.
EAN: 4020628742737
artikelnummer: 
platform: Ravens Court, PlayStation 4

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie