Xbox One S – 1TB + Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition | Microsoft

Beleef spannende en uitdagende avonturen als een Jedi met de Xbox One S Star Wars Jedi: Fallen Order-bundel. Je speelt als een Jedi die ternauwernood aan de zuivering van Order 66 is ontsnapt. Vecht in het hele sterrenstelsel op innovatieve manieren met je lichtzwaard, gebruik de Force en blijf het Keizerrijk en zijn dodelijke Inquisitors steeds een stapje voor. Vervolg je training, ontdek de geheimen van de Force en vervul je lotsbestemming als Jedi. Deze bundel bevat een Xbox One S, een Xbox draadloze controller, de volledige downloadversie van Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition, een Xbox Live Gold-lidmaatschap van 1 maand, een proefperiode van 1 maand voor Xbox Game Pass voor console en 1 maand EA Access.* Of je nu games speelt, wilt genieten van films in 4K of zelf je gameplay wilt streamen, dit is hét moment voor Xbox One.

Kenmerken:
– Inclusief Volledige downloadversie van Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition.
– Speel als een Jedi Padawan die de gevolgen van bevel 66 ternauwernood heeft overleefd.
– Ontdek de bekende planeten, wapens, uitrusting en vijanden in dit galactische Star Wars-avontuur, en laat je verrassen door nieuwe personages, locaties, wezens, droids en tegenstanders.
– 4K Ultra HD Blu-ray + streaming, High Dynamic Range-technologie (HDR).
– 1TB opslagruimte.
– Ouderlijk toezicht voor privacy, speeltijd en content bewaking voor het hele gezin.

In de doos:
– Xbox One S (1TB)
– Xbox draadloze controller
– Volledige downloadversie van Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition
– Xbox Game Pass-proefperiode van 1 maand
– 1 maand Xbox Live Gold proeflidmaatschap
– 1 maand EA Access*

* Proefperiode van 1 maand voor Xbox Game Pass voor console: Niet geldig voor huidige leden en eerdere gebruikers van een proefperiode. Uiterlijk 31-12-2020 verzilveren. Gamecatalogus wordt van tijd tot tijd aangepast (xbox.com/game-pass). 1 maand Xbox Live Gold: uiterlijk 31-12-2020 verzilveren. Er geldt een conversieratio voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. Gebundelde game en 1 maand EA Access: EA Access uiterlijk 31-12-2020 verzilveren. Je moet de EA-gebruikerovereenkomst (www.ea.com/nl-nl/terms-of-service) en het privacy- en cookiebeleid (tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACY/US/nl/PC/) accepteren. Bepaalde content van de Deluxe Edition wordt ontgrendeld door de game te spelen en vereist een internetverbinding en een account voor de betreffende platforms. Content-updates kunnen automatisch worden gedownload, vereisen extra opslagruimte en kunnen extra internetkosten met zich meebrengen. EA kan gratis extra content en/of updates leveren. EA Access: er zijn beperkingen van toepassing (ea.com/ea-access/terms en ea.com/ea-access). STAR WARS + TM 2019 Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden.
EAN: 0889842485110
artikelnummer: 
platform: Microsoft, Xbox One

Prijs: 228.00  (klik hier voor meer informatie