Tropico Reloaded | Kalypso

TROPICO RELOADED is de ultieme game-compilatie voor hobby-dictators en mensen die dromen van hun eigen Caribische eiland. Tropico combineert real-time strategie en simulatie-elementen met een gezonde dosis politieke intriges en Caribische flair om een unieke en veelgeprezen game-ervaring te creëren.
 
TROPICO
U bent de enige heerser van een afgelegen bananenrepubliek. Vecht tegen armoede, corruptie en rebellen, maak je eigen mensen gelukkig of dwing je heerschappij af met militaire kracht. Vergeet echter niet om voor uw eigen pensioen een paar dollar op een Zwitserse bankrekening te zetten!
 
TROPICO – HET EILAND VAN HET PARADIJS
De officiële uitbreiding voor het originele spel brengt niet alleen natuurrampen zoals tropische stormen, maar ook nieuwe toeristische attracties naar je eiland. Ga de uitdagingen van talloze nieuwe scenario’s aan, bewijs dat je een waardige leider bent voor je eigen mensen en maak van Tropico een paradijs voor rijke buitenlandse bezoekers.
 
TROPICO 2 – PIRAATHUIZEN
Als gevreesde piratenkoning moet je zowel je boekaniers als gevangenen onder controle houden en je schepen op jacht naar schatkisten sturen. Afgezien van een geheel nieuwe setting, biedt het officiële vervolg op de originele Tropico gameplay-verbeteringen, nieuwe functies en scenario’s.
 
Belangrijkste kenmerken:
Bevat de originele Tropico, de uitbreiding Paradise Island en Tropico 2: Pirate Cove
Meer dan 100 scenario’s
Willekeurige kaartgenerator voor een oneindig aantal uitdagingen
EAN: 4260089412378
artikelnummer: 
platform: Kalypso, PC Gaming

Prijs: 5.00  (klik hier voor meer informatie