Tropico 6 Nintendo Switch Edition | Kalypso

De Tropico 6 – Nintendo Switch ™ Edition bevat een exclusief paleisontwerp, de fascinerende flamingovijver, iets waar elke dictator naar hunkert om indruk te maken op zijn buurlanden en een toeristenkostuum voor El Prez om optimaal te genieten van die warme caribische nachten.

Kenmerken:
– Speel voor het eerst in de serie op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en pas je aan aan verschillende nieuwe uitdagingen.
– Stuur je agenten op invallen naar vreemde landen om wereldwonderen en monumenten te stelen en ze aan je verzameling toe te voegen.
– Bouw bruggen, bouw tunnels en vervoer je inwoners en toeristen in taxi’s, bussen en kabelbanen. Tropico 6 biedt volledig nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden.
– Pas het uiterlijk van je paleis naar believen aan en kies uit verschillende extra’s.
– Tropico 6 bevat een herzien onderzoekssysteem dat zich richt op de politieke aspecten van het zijn van de grootste dictator ter wereld.
– Verkiezingstoespraken zijn terug! Spreek de mensen aan en doe beloften die u onmogelijk kunt nakomen.

In tijden van politieke onrust en sociale onrust roept de bevolking visionaire leiders op, die met vooruitziende blik en vindingrijkheid het lot van hun land zullen bepalen. Bewijs jezelf nogmaals als een gevreesde dictator of vredelievende staatsman op de eilandstaat Tropico en geef vorm aan het lot van je natie door middel van vier verschillende tijdperken. Ga voor nieuwe uitdagingen op het internationale toneel en houd altijd de behoeften van uw mensen in gedachten.

Beheer voor het eerst in de serie uitgestrekte archipels, bouw bruggen om je eilanden met elkaar te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicans op invallen om de wonderen van de wereld te stelen, inclusief het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas uw paleis naar believen aan en geef verkiezingstoespraken vanaf uw balkon om de gunst van uw onderdanen te winnen.
EAN: 4020628712235
artikelnummer: 
platform: Kalypso, Nintendo Switch

Prijs: 29.99  (klik hier voor meer informatie