The Division 2 Dark Zone Edition | Ubisoft

Fysieke inhoud
– De Tom Clancy’s The Division® 2 Game.
– Een Ubicollectibles© 30cm hoog beeldje van Heather Ward, de gespecialiseerde agent van Tom Clancy’s The Division® 2.
– Een kaart van Washington, D.C. met een hoop informatie en geheime locaties achtergelaten door een andere Division-agent.
– Een lithografisch boek met een selectie van uitneembare lithografieën, waaronder twintig van de grootste kunstwerken uit de game.
– De geselecteerde Game Soundtrack: een selectie van de beste liedjes uit het spel samen op een schijf.

Digitale inhoud
– Het Battleworn Secret Service Pack: raak niet betrapt, wees stiekem en verzamel informatie om DC’s vijanden te verslaan met je geheime service-outfit, een exotische M4A1-weaponskin en een zeldzame emote. – Het Capitol Defender Pack: bescherm de burgers van D.C. met behulp van een speciale uitrusting, waaronder de Hazmat 2.0-outfit en het legendarische ͚Lullaby͛ SPAS-12wapen, dat wordt geleverd met de blauwdruk van de endgame.

Als Washington D.C. valt, valt de mensheid
Washington D.C. staat op het punt om in te storten. Wetteloosheid en instabiliteit bedreigen onze samenleving, en geruchten over een coup in het Capitool versterken alleen de chaos. Alle actieve divisie-agenten zijn hard nodig om de stad te redden voordat het te laat is.

Gear up, red D.C.
Je bent lid van de divisie, een elitegroep van civiele agenten die wordt beschuldigd de laatste verdedigingslinie te zijn. Met D.C. in gevaar, is het tijd om je unieke vaardigheden aan te passen en te gebruiken om deze nieuwe bedreiging aan te pakken.

De hoofdstad in crisis
In tegenstelling tot al het andere is Washington D.C. van The Division 2 een 1: 1 weergave van de echte stad, waardoor de spelwereld authentieker dan ooit is. De kaart van de game biedt een close-up en een persoonlijk beeld van oriëntatiepunten, natuurlijke landschappen, buurten en schuilplaatsen van vijanden.

De vijand nabij
Verschillende facties, concureren om macht in de nasleep van de crisis, streven ernaar de toekomst van D.C. voor zichzelf op te eisen. Alleen agenten van de divisie zijn uitgerust om deze nieuwe bedreigingen aan te nemen en de resterende burgers te beschermen.
EAN: 3307216094890
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, Playstation 4

Prijs: 55.00  (klik hier voor meer informatie