The Dark Pictures Anthology Volume 2 | Bandai Namco

The Dark Pictures Anthology is een reeks intense, vertakkende filmische horrorspellen – elk verhaal staat op zichzelf en kan onafhankelijk worden gespeeld. Deze unieke horrorverhalen zijn geïnspireerd op waargebeurde feiten, mythen en legendes en jouw keuzes zullen beslissen of je personages leven of sterven. Er zijn twee veelgeprezen multiplayer-modi beschikbaar: deel je verhaal online met een vriend of ga voor veiligheid in cijfers via de offline 5-speler pass-the-pad-modus.

Deze bundel bevat 2 volledige games: House of Ashes & The Devil In Me.

In House of Ashes, aan het einde van de oorlog in Irak, vinden speciale troepen die op massavernietigingswapens jagen iets veel dodelijkers: een begraven Sumerische tempel met een nest onaardse wezens. Om de nacht beneden te overleven, moeten ze een broederschap smeden met hun vijanden van de wereld boven.

In The Devil In Me krijgt een groep documentairemakers een mysterieuze oproep om hen uit te nodigen voor een moderne replica van HH Holmes’ ‘Murder Castle’. Maar bij aankomst ontdekt de bemanning al snel dat ze in de gaten worden gehouden en zelfs gemanipuleerd, en plotseling staat er veel meer op het spel dan alleen hun beoordelingen!
EAN: 3391892023862
artikelnummer: 
platform: Bandai Namco, Xbox One

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie