Samurai Warriors 5 | Koei Tecmo

Beleef spectaculaire actie in een historische setting in SAMURAI WARRIORS 5. In deze titel uit de SAMURAI WARRIORS-franchise zijn het verhaal, de personages en de graphics opnieuw uitgedacht om de weg vrij te maken voor een spannende nieuwe serie. Het verhaal speelt zich af na de Ōnin-oorlog tijdens de gouden eeuw van de Sengoku-periode en draait om het leven van twee van de meest representatieve militaire commandanten van dit tijdperk: Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi.

Kies uit een aantal nieuwe en terugkerende personages terwijl je nieuwe vaardigheden gebruikt om vijandelijke troepen aan te pakken. Ervaar spannende Musou-actie als nooit tevoren in SAMURAI WARRIORS 5!

Belangrijkste kenmerken
– Beleef een intens historisch drama dat zich afspeelt tijdens de Japanse Sengoku-periode, verteld vanuit het perspectief van de belangrijkste militaire commandanten van dit tijdperk: Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi.
– Zowel terugkerende helden als gloednieuwe personages hebben nieuwe designs gekregen om de fascinerende wereld van de Sengoku-periode te laten zien.
– Geniet van opwindende strategische actie op een geëvolueerd slagveld.
– Vijandelijke troepen blijven evolueren naarmate de tijd verstrijkt in het verhaal, waarbij ze volledig gebruikmaken van een aantal verschillende militaire tactieken om het op te nemen tegen de speler.
EAN: 5060327536403
artikelnummer: 
platform: Koei Tecmo, Nintendo Switch

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie