Samurai Shodown | SNK

Na meer dan een decennium is Samurai Shodown terug! SNK is bezig met het opnieuw opstarten van een van zijn meest succesvolle series, waarbij ze de erfenis van eerdere titels voortzet met een nieuw spel dat dezelfde spannende veldslagen van vorige titels behoudt in een grafisch geavanceerd pakket. De gameplay van Samurai Shodown wordt aangedreven door de gespannen sfeer van één aanval verwijderd van de dood, en de opwinding van het verslaan van een tegenstander met overweldigende kracht en aanvallen. De nieuwe game speelt zich af tussen de gebeurtenissen in het originele spel en Samurai Shodown V en draagt de erfenis van de enige echte op wapens gebaseerde vechter.

Spannnende op wapens gebaseerde strijd
Samurai Shodown draagt de erfenis over van de gespeelde gevechten waarvoor de serie bekend staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood, en een krachtige aanval weg van de overwinning.

De presentatie evolueren
Met de kracht van UNREAL® ENGINE 4 kan SNK de unieke sfeer en omgeving van eerdere titels in een prachtig artistiek pakket modelleren dat een detail en grafische kwaliteit als nooit tevoren bereikt.

Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers
Samurai Shodown verwelkomt bekende iconische personages uit eerdere herhalingen, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, de schrijnmaagd Nakoruru en fan-favoriet Galford. Het startrooster bevat in totaal 16 personages – 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.

All New Gameplay
Met een aantal van de belangrijkste gevechtsmechanismen die de serie populair maakten, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, zal Samurai Shodown ook verschillende nieuwe technieken bevatten, waaronder een krachtige, eenmalige aanval van elk karakter genaamd Super Special Move.

Revolutionair nieuw AI-systeem
Behandelde Dojo-modus, SNK heeft een eigen AI-systeem ontwikkeld dat leert van spelerpatronen en een specifieke ghostkloon maakt van die gegevens. Met dit systeem kunnen spelers vechten tegen hun eigen Geest of de geesten van topspelers opvoeren in schijngevechten
EAN: 3512899121812
artikelnummer: 
platform: SNK, PlayStation 4

Prijs: 29.99  (klik hier voor meer informatie