Sam & Max Save the World Collector’s Edition (Limited Run Games) | Limited Run

Sam is een hondendetective van 1,80 meter lang met een voorliefde voor gerechtigheid. Max is een hyperkinetisch konijnending met een voorliefde voor chaos. Samen zijn ze de freelance politie. En ze staan op het punt de wereld te redden.

Fijn dat je er weer bent, kleine vriend!
In 2006 speelde het misdaadbestrijdende stripduo Sam & Max de hoofdrol in de eerste volwaardige episodische game van Telltale, de studio die The Walking Dead en Batman: The Enemy Within maakte.

Nu is ieders favoriete hond en konijn terug in Sam & Max Save the World Remastered, een nieuwe versie van hun eerste seizoen van episodische games die liefdevol is bijgewerkt door een kleine groep originele ontwikkelaars met de zegen van Sam & Max-maker Steve Purcell.

Keer terug naar het avonturenspel dat ooit ‘gaming’s eerste sitcom’ werd genoemd en tegenwoordig bekend staat als ‘de remaster waarvan je niet wist dat je erop zat te wachten.’ Met verbeterde graphics, nieuwe breedbeeld- en gamepad-ondersteuning, vijf nieuwe muzieknummers en dezelfde hersenkrakende puzzels en ongebruikelijke humor die het destijds de IGN’s Best Adventure GOTY-prijs wonnen, is Sam & Max Save the World Remastered een moderne klassieker die je zult het leuk vinden om te spelen – of speel opnieuw.
Laten we nu de wereld gaan redden…
Het is gewoon weer een dag op kantoor voor de zelfbenoemde Freelance Police wanneer de commissaris belt met een verontrustend rapport: voormalige kindsterren rennen op straat! Wat begint als een open en gesloten geval van idioot vandalisme, mondt uit in een totale samenzwering wanneer Sam en Max de ene onverlaten na de andere tegenkomen die op mysterieuze wijze zijn gehypnotiseerd. (Je kunt het zien aan het ‘spinny-ding’ dat ze met hun ogen doen.)

Wie is de bron van dit misdrijf, en wat is hun lafhartige plan? Om deze zaak op te lossen, heb je Sam’s neus voor speurwerk nodig, Max’ gewetenloosheid, een assortiment aan inventarisitems en een beetje hulp van buren Sybil Pandemik, Bosco en Jimmy Two-Teeth. Van de straat van Sam & Max tot het gazon van het Witte Huis, op het internet en helemaal tot aan de maan, dit verbijsterende mysterie wordt vreemder en grappiger naarmate het zich ontvouwt.

Collector’s Edition Bevat:
– LucasArts-formaat ‘bordspel’ Big Box (past in standaard CE-beschermhoes)
– Hoes met Nintendo Switch-merk
– Switch Limited Run #104: Sam & Max redden de wereld
– ‘Highway Surfin’ mini print
– Aflevering ‘Comic Covers’ ansichtkaarten
– Case file feelie pack inclusief prototype hypnose bril, Alien Love Triangle Times voorpagina, Toy Mafia Casino koelkastmagneet, Max for President campagneknop, Bosco’s virulente ziekte servet en een ansichtkaart uit de cadeauwinkel op de maan
– Speciale functies DVD
EAN: 0819976026262
artikelnummer: 
platform: Limited Run, Nintendo Switch

Prijs: 128.00  (klik hier voor meer informatie