Rune Factory 5 | Marvelous

Zaai zaden van een nieuw leven in Rigbarth terwijl je aan een groots Rune Factory-avontuur begint!
In het slaperige grensstadje Rigbarth voltrekken zich mysterieuze gebeurtenissen die de runen beïnvloeden die de balans tussen mens en natuur bepalen…

Als de nieuwste ranger van de vredesorganisatie SEED, bescherm je de grensstad door rumoerige monsters op te pakken met je officiële door SEED uitgegeven spreukzegel. Als je niet op een missie bent, werk dan samen met de mensen van Rigbarth om de stad te laten bloeien door middel van landbouw, festivals en vriendschappen!

Naarmate de balans van vrede echter begint te verschuiven, wordt het tijd om jezelf te bewijzen. Werk samen met stedelingen en ga op een groots avontuur om het mysterie te ontrafelen dat het land overkomt, en omarm je innerlijke kracht om de afdaling naar chaos te stoppen.

Snelle actie-RPG-gevechten

Trek de uitgestrekte, levendige wildernis in met vrienden uit Rigbarth aan je zijde om krachtige en stijlvolle link-aanvallen te ontgrendelen die teamwerk en strategie stimuleren.
Fantasielandbouw naar nieuwe hoogten gebracht

Tem monsters om als je behulpzame boerenknechten te dienen terwijl je een breed scala aan gewassen verbouwt op de ruggen van draken!
Ontspan in je nieuwe huis

Neem de tijd voor je avontuur om te genieten van het rustigere tempo van het stadsleven. Doe mee aan kook-, knutsel- en viswedstrijden of nodig je geliefde uit om mee te sterrenkijken tijdens een van de vele seizoensfestivals van Rigbarth.
Vind je speciale iemand

Smeed vriendschappen en leer de geschikte huwelijkskandidaten van Rigbarth kennen door hun unieke verhaallijn te voltooien. Word verliefd, stel de vraag en sticht zelfs een gezin!
EAN: 5060540771285
artikelnummer: 
platform: Marvelous, Nintendo Switch

Prijs: 44.00  (klik hier voor meer informatie