Road to Guangdong | Excalibur

Sunny’s leven staat op een kruispunt. Ze weet dat alles gaat veranderen. Ze weet alleen nog niet hoe. Ze werpt opnieuw een blik op het contract. Het goede nieuws is dat ze nu de trotse eigenaar is van het geliefde restaurant van haar familie. Het slechte nieuws? Het heeft betere dagen gekend

Begin aan een ontdekkingsreis
Op een missie om hun worstelende familierestaurant nieuw leven in te blazen, moeten Sunny en Guu Ma lang verloren gewaande familieleden bezoeken op zoek naar geheimen die ervoor zorgen dat diners weer overstromen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn. De lange reis met haar ouder wordende tante zal hun relatie echt op de proef stellen terwijl culturele verschillen naar boven komen. Alleen door onderweg moeilijke keuzes te maken, zal Sunny ontdekken wat het lot voor haar in petto heeft.

Hou je auto op de weg
Sandy is al langer een dierbaar onderdeel van haar familie dan Sunny zich kan herinneren en heeft haar dierbaren door menig crisis heen geholpen. Maar haar geliefde auto valt uit elkaar en ze heeft een helpende hand nodig om op deze laatste noodsituatie te reageren. Alleen voorzichtig rijden en regelmatige controles onder de motorkap zullen haar in staat stellen Sunny naar het hoogtepunt van haar zoektocht te brengen.
EAN: 5055957702533
artikelnummer: 
platform: Excalibur, PC Gaming

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie