Red Faction Complete | THQ Nordic

Red Faction Complete (PC) bevat Red Faction, Red Faction II, Red Faction: Guerrilla, Red Faction: Armageddon en de Red Faction: Armageddon-DLC Path to War

Red Faction

Duizenden mensen zijn naar Mars getrokken om fortuin te maken en in dienst te treden bij de Ultor Corporation, nadat het enorme mijnbouwbedrijf ze een beter leven heeft beloofd. Maar schijn bedriegt. Een dodelijke plaag houdt huis in de barakken, en de mijnbouwers worden dagelijks mishandeld door de bewakers van Ultor.

Red Faction II

De afgelopen 15 jaar heeft Sopot, de corrupte dictator, de volkeren van de Commonwealth onderdrukt. Zijn meedogenloze streven naar eenwording met de aangrenzende United Republic heeft het land in onnodig bloedvergieten en armoede gestort.

Red Faction: Guerrilla

Leid de revolutie in Red Faction met guerrillatactieken en strategische verwoesting in een epische strijd om controle over de rode planeet.

Red Faction: Armageddon

Een sluimerend kwaad dat is ontwaakt in de grotten van Mars wil de kolonisten van de planeet in een Armageddon storten. Nu deze onstuitbare macht de planeet van alle leven wil ontdoen, wordt de mensheid met uitsterven bedreigd.

Eigenschappen:

Red Faction:

– Geomod-technologie – de enige FPS met real-time arbitraire geometrische modificatie
EAN: 9006113006190
artikelnummer: 
platform: THQ Nordic, PC Gaming

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie