PDP LVL 50 Wired Stereo Gaming Headset | PDP

Blijf de concurrentie voor en communiceer duidelijk met je team met de LVL50 bedrade headset voor Xbox One. De 3,5 mm audio-connector wordt rechtstreeks op de Xbox One Controller aangesloten voor een eenvoudige installatie. Speel op een hoog niveau en anticipeer op de volgende zet van je vijand met kristalhelder geluid.

Deze bekabelde stereoheadset levert dynamisch geluid via een paar krachtige 50 mm High-Definition-stuurprogramma’s. Luister naar je games zoals je zou moeten en zorg ervoor dat je commando’s luid en duidelijk worden ontvangen door de flexibele ruisonderdrukkende microfoon. Voer volume-aanpassingen direct uit met handige on-ear audiobediening.

Met ademende nylon-mesh over de oorkussens en een verstelbare lichtgewicht hoofdband, houdt deze headset je comfortabel tijdens lange gamesessies. Verminder de druk en vermoeidheid, zodat je al je aandacht kunt richten op het leiden van je teamgenoten naar de overwinning.

– Haal het beste uit je game met dynamische 50 mm High-Definition stereostuurprogramma’s voor helder en gebalanceerd geluid
– Flexibele ruisonderdrukkende microfoon met on-ear audiobediening voor snelle en eenvoudige aanpassingen
– Werkt met Xbox One Controller via een connector van 3,5 mm
– Ervaar onovertroffen comfort tijdens lange gamesessies met zijn lichtgewicht constructie en ademende nylon mesh oorkussens
EAN: 0708056064549
artikelnummer: 
platform: PDP, Xbox One

Prijs: 48.00  (klik hier voor meer informatie