PDP Gaming Ultra Slim Charge System | PDP

De nieuwe officieel gelicenseerde oplader voor Xbox One is ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit en bevat innovatieve functies die het een must-have maakt voor draadloze gamers.

Als je uren achtereen speelt, is het ergste wat er kan gebeuren, dat je controller tijdens een missie sterft, omdat deze niet helemaal is opgeladen. Met het officieel gelicenseerde PDP Gaming Ultra Slim Charge-systeem voor Xbox One blijf je altijd de baas ! Het opladen gaat via kleine magneten, zodat je snel en eenvoudig je controller kunt opladen, terwijl de LED-laadindicatoren je laten weten wanneer de controller opgeladen is. Ben je het zat om je laadsysteem om te gooien of per ongeluk te verplaatsen wanneer je je controllers in het laadstation plaatst? Het Ultra Slim Charge-systeem van PDP Gaming kun je met zuignappen vastmaken aan het oppervlak zodat de lader op zijn plaats blijft.

Met automatisch dimmende verlichting rondom de basis van de oplader en een ultraslank modern ontwerp, past dit nieuwe oplaadsysteem naadloos in je gaming- of woonkamer. De officieel goedgekeurde lader bevat ook twee oplaadbare batterijpakketten voor Xbox Wireless- en Elite-controllers. De innovatieve functies in het PDP Gaming Ultra Slim Charge-systeem bieden zowel stijl als functionaliteit waardoor het een must-have is voor draadloze gamers.

Kenmerken:

– Magnetische poorten voor optimale verbinding en opladen.
– Micro-zuigmateriaal aan de onderkant om het laadstation op zijn plaats te houden.
– Verlichting rondom de basis met automatische dimtechnologie die zich aanpast aan het omgevingslicht.
– LED-laadindicatoren die ademen tijdens het opladen.
– Officieel gelicenseerd door Microsoft.
EAN: 0708056064099
artikelnummer: 
platform: PDP, Xbox One

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie