Outward | Deep Silver

Geen opmerkelijke reis wordt bereikt zonder grote inspanning. Outward is een open-world RPG waar de kou van de nacht of een geïnfecteerde wond gevaarlijk kunnen zijn als een roofdier dat op de loer ligt in het donker. Verken de uitgestrekte wereld van Aurai, ga alleen op avontuur of met je vrienden, en wat je ook doet: vergeet je rugzak niet.

Outward biedt een meeslepende RPG-ervaring in combinatie met overlevingsmechanismen, evenals diep belonende uitdagingen voor de meest fervente gamers. Als avonturier zijn de paden die je kunt nemen veelvoudig. Kies verstandig met wie je mee wilt doen en onderneem cruciale missies voor je factie. Begeef je op gevaarlijke expedities over ongetemde landen om verborgen schatten te vinden en verken nog meer om geheime kerkers te ontdekken die kruipen met formidabele vijanden. Om te overleven in de duizelingwekkende maar toch dodelijke wereld van Aurai, moet je slim zijn … en voorbereid. Je reis delen met een vriend, lokaal of online, wordt sterk aangemoedigd!

De speler is niet de uitverkorenen uit een voorspelling: je bent een avonturier, een reiziger, een ontdekker. Het meest belangrijke, je bent kwetsbaar. Het spel doorbreekt gebruiken om een nieuw soort ervaring te bieden, met de bedoeling om een nieuw RPG-sub-genre te creëren.

Kenmerken:
– Overleef de wildernis terwijl je het land verkent
– Speel solo of coöperatief, lokaal of online
– Speel slim of sterf: je speelt een avonturier, geen halfgod
– Constante auto-saving betekent dat er geen weg meer terug is.
– Dynamische nederlaagscenario’s die op de context reageren
– Een unieke ervaring bij elke playthrough
EAN: 4020628773885
artikelnummer: 
platform: Deep Silver, Playstation 4

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie