NieR Automata Game of the YoRHa Edition | Square Enix

Inhoud :
– De volledige game
– 3C3C1D119440927 DLC
– Machine mask accessoire
– Grimoire Weiss Pod Skin
– Amazarashi Head Pod Skin
– 4 verschillende Pod Skins
– Dynamisch PS4 thema en 15 PSN avatars

Buitenaardse machines vallen zonder waarschuwing de aarde aan. Geconfronteerd met deze schijnbaar onoverwinnelijke dreiging vlucht de mensheid van de aarde naar een veilig heenkomen op de maan.

Daar ontwikkelt de mensheid een leger androidsoldaten om terug te strijden tegen de mechanische horde, maar het lukt ze alleen hun opmars te vertragen. Om de impasse te doorbreken is een nieuw soort androidinfanterie de strijd in gestuurd: de YoRHa squad.

In de verlaten woestijn op aarde woedt de oorlog tussen machines en androids voort. Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid over deze wereld zal blootleggen…

– Spectaculaire gevechten:
Spelers kunnen schakelen tussen melee- en afstandsaanvallen in de strijd tegen hordes vijanden en uitdagende eindbazen in diverse open-wereld-maps.

– Schitterende, desolate open-wereld:
Zonder laadtijden rijdt de game beklemmend fraaie vergezichten en verassende locaties aaneen. De omgevingen zijn in 60fps gerenderd en bieden naast de hoofdverhaallijn een schat aan sub-events.

– Onvergetelijke verhaallijnen en personages:
NieR: Automata vertelt het verhaal van androïden 2B, 9S en A2 en hun verbeten strijd om een door machines overheerste, dystopische wereld terug te veroveren op machtige, mechanische levensvormen.
EAN: 5021290083523
artikelnummer: 
platform: Square Enix, PlayStation 4

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie