Neo Cab | Fellow Traveller

Blijf menselijk!
Blijf menselijk in een wereld die wordt overwonnen door automatisering. Speel als Lina, een van de laatste menselijke huurchauffeurs in de straten van Los Ojos. Je vriend en enige reddingslijn is verdwenen; zonder geld en nergens om te verblijven, het enige wat je kunt doen is blijven rijden. Kies welke passagiers je wilt ophalen en hoe je met ze omgaat om hun verhalen te leren. Breng uw eigen emotionele welzijn in evenwicht met de behoeften van uw pax terwijl u ernaar streeft uw perfecte beoordeling en uw baan te behouden. Misschien kan iemand in deze stad je helpen met je eigen verhaal?

Houd vast aan de mensheid in een wereld die wordt overwonnen door automatisering.

Ontmoet allerlei mensen. Leer hun verhalen.

Vanuit de Neo Cab-app kiest u uw passagiers en navigeert u door het stadsraster. Maak contact met ze en praat met ze terwijl je naar hun bestemming rijdt. U moet uw perfecte beoordeling behouden om op de weg te blijven. Breng uw financiële behoeften en de behoeften van uw passagiers in evenwicht met uw eigen emotionele welzijn. Wat is belangrijker: je mentale gezondheid of je sterrenclassificatie?

Maak contact met je pax: vind manieren om contact te maken met passagiers. Elk heeft zijn eigen verhaal te vertellen.

Ontdek de geheimen van Los Ojos: Lina’s beste manier om te overleven is om te blijven rijden. Leg samen wat er met Savy is gebeurd terwijl je Lina helpt om door het stadsraster te navigeren.

Breng je eigen emotionele behoeften in evenwicht met die van je pax: elke interactie met de passagier heeft invloed op Lina’s humeur en het is aan jou om hun emotionele welzijn te beheren. Breng Lina’s monetaire behoeften, de noodzaak van een vijfsterrenbeoordeling en de behoeften van pax in evenwicht met wat goed voelt.

Vind je eigen route: Neo Cab biedt een vertakt verhaal met pax-verhalen geschreven door Leigh Alexander, Kim Belair, Bruno Dias, Duncan Fyfe, Paula Rogers & Robin Sloan.
EAN: 8881300172152
artikelnummer: 
platform: Fellow Traveller, Nintendo Switch

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie