Lumines Remastered (Limited Run Games) | Limited Run

De bekroonde puzzelgame die geproduceerd is door de legendarische Tetsuya Mizuguchi komt naar de Playstation 4! Dit is een HD-versie van de originele game. LUMINES REMASTERED brengt geluid, licht en puzzelactie op een prachtige manier bijeen in deze verslavende en makkelijk te spelen game.

Je bevindt je te midden van energieke blokkenactie terwijl de pompende beats door je lijf gieren. Speel LUMINES REMASTERED onderweg in de handheldstijl, of thuis in de tv-stijl en tafelstijl.

Voel het geluid: speel in meer dan 40 scenario’s met elektronische sferen, van rustig tot snel. Wissel tussen skins in een nieuwe spelstand Shuffle zodra je er meer hebt vrijgespeeld.

Voel de uitdaging: een sneller tempo betekent dat je minder tijd hebt om combo’s te maken, maar bij langzamere tempo’s blijf je mogelijk met stapels zitten. Het werkt verslavend.

Voel het plezier: ga de uitdaging aan om alle skins en avatars vrij te spelen, neem het op tegen vrienden in de lokale multiplayerstand voor twee spelers of zet alles op alles om de top van de online-klassementen te bereiken.*
EAN: 0819976021595
artikelnummer: 
platform: Limited Run, PlayStation 4

Prijs: 48.00  (klik hier voor meer informatie