Lovekami Trilogy | EastAsiaSoft

In een tijd waarin mensen hun dromen zijn vergeten, dalen de godinnen af om het geloof te herstellen!

Als er plotseling talloze godinnen in Japan verschijnen die meer willen weten over de mensenwereld, wordt er een goddelijke opvoedingswet aangenomen om de orde te herstellen. Nu, een jaar later, herbergt het heilige land van de subcultuur en het hart van de Divine Idol-cultuur, bekend als Akihabara, de zeven geluksgodinnen die domineerden als idolen. Er wordt een glamoureuze en schitterende wedstrijd gehouden voor audities, met alles waar godinnendromen van gemaakt zijn. Het toneel is klaar voor een onvergetelijke sage van wellustige proporties!

Lach, groei en huil zelfs met de godinnen die uit de lucht zijn neergedaald en ernaar streven om idolen van het hoogste niveau te worden in LoveKami: Divinity Stage, en help vervolgens die ondeugende goden te rehabiliteren die weigeren de regels te volgen in de volgende verhaallijn, LoveKami: Nutteloze godin! Volg ten slotte het verhaal zes jaar na de afdaling van de godin in LoveKami: Healing Harem, een boeiend verhaal dat zich afspeelt in een rustig bergheiligdom waar vervloekte godinnen liefde hopen te vinden en misschien trouwen met de man die hun problemen helpt oplossen!

LoveKami Trilogy brengt elk hoofdstuk van de verleidelijke serie samen in één definitieve ervaring! Elke game presenteert een prachtig geïllustreerd visueel romanavontuur met routes voor meerdere personages. Voor welk van hun goddelijke harten zult u voor u openstaan?
EAN: 0742839255427
artikelnummer: 
platform: EastAsiaSoft, Nintendo Switch

Prijs: 55.00  (klik hier voor meer informatie