Little Town Hero Big Idea Edition | NIS

In een geïsoleerd dorp aan de rand van de wereld droomt een jonge jongen genaamd Axe ervan de buitenwereld te zien, hoewel het voor iedereen verboden is zich buiten de stadsgrenzen te wagen. Alles verandert echter wanneer een gigantisch monster het dorp plotseling aanvalt en Axe ontdekt dat hij kan vechten met de kracht van een mysterieuze steen die zijn ideeën in aanvallen verandert. Door zijn beproevingen om het dorp te verdedigen, ontrafelt hij geleidelijk geheimen over hoe de stenen en de monsters zijn ontstaan.

Iedereen kan een held worden! Duik in de wereld van de jonge, ontluikende held Axe terwijl hij opstaat om zijn huis te verdedigen, de steun krijgt van dorpsgenoten en de waarheid achter de gigantische monsteraanvallen ontdekt. Met het unieke “Ideas” -vechtsysteem kun je je verdedigen tegen vijanden, je aanvallen plannen en je tijdens de vlucht aanpassen zonder te hoeven malen! Deze charmante titel bevat gameontwerp door Game Freak en muziek gecomponeerd door Toby Fox (UNDERTALE).

Izzit? Dazzit !: Gebruik je ideeën om te slim af te zijn en te verdedigen tegen vijanden, en sla dan terug met sterke aanvallen.
Charmante inwoners: sluit vriendschap met stadsmensen om hun steun te krijgen en ontgrendel meer ideeën om in de strijd te gebruiken.
Er is geen plaats zoals thuis: geniet van het leven in dit kleine stadje met een grillige soundtrack van Toby Fox (UNDERTALE) en gezellige kunststijl van Game Freak.
Bonusitem:

Little Town Hero voor Nintendo Switch ™, “Life in the Village” Art Book, “Izzit? Dazzit! ‘ Poster, ‘Defender Duo’-reversspeldenset,’ Town Tunes’-officiële soundtrack en verzamelbox

Inhoud:
– Collector’s Box
– Little Town Hero for playstation 4
– Life in the Village Art Book
– Defender Duo Lapel Pin Set
– Izzit? Dazzit! Poster
– Town Tunes Official Soundtrack
EAN: 0810023035312
artikelnummer: 
platform: NIS, PlayStation 4

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie