Little Friends Dogs & Cats | Koch Media

Het is tijd om je nieuwe beste vriend te ontmoeten, dankzij de nieuwe virtuele huisdiersimulator Little Friends: Dogs & Cats, exclusief voor Nintendo Switch™. Kies uit een verscheidenheid aan puppy’s en kittens om mee te spelen, te voeden, te aaien en aan te kleden in een schattige simulatie die leuk is voor alle leeftijden. Leer hun persoonlijkheden kennen en geef ze hun favoriete eten! Speel met je huisdier en zijn favoriete speeltje, of neem je puppy mee uit wandelen en doe mee aan het frisbee toernooi. Verkleed ze in meer dan 600 stijlvolle accessoires om ze er op hun best uit te laten zien. Zorg voor je nieuwe harige vriend om een langdurige vriendschap te ontwikkelen.

Ontmoet je nieuwe beste vriend!
Kies uit 6 verschillende puppy rassen en 3 schattige kittens, inclusief de Labrador Retriever, Duitse Herder en Franse Bulldog. Geef je nieuwe vriend een naam, verzorg hem en ontwikkel een band. Levensechte animaties helpen je kleine vriendjes tot leven te brengen.

Speel met ze!
Gebruik het Nintendo Switch touchscreen om je nieuwe vriend te aaien, of neem je puppy mee op wandelingen om ze zo gelukkig mogelijk te maken. Speel met de bal, oefen voor het frisbee toernooi en ontgrendel nieuw speelgoed terwijl je speelt. Speel met maximaal 3 huisdieren tegelijk of gebruik het hotel om maximaal 12 harige vriendjes te houden.

Leer ze kennen!
Ontdek waarmee je huisdier het liefste speelt en voer ze hun lievelingseten. Met honderden levensechte persoonlijkheidskenmerken is het belangrijk om te weten wat elk huisdier prefereert om te bonden met je kleine vriend.

Verkleedtijd!
Kies uit meer dan 600 stijlvolle accessoires om je nieuwe metgezel te verkleden. Wanneer ze klaar zijn kun je screenshots nemen om hun geweldige outfits niet te vergeten.

Zorg altijd en overal voor ze!
Zorg onderweg voor je katten en honden of zet de console in het dock om door te spelen op de tv.
EAN: 5056208803337
artikelnummer: 
platform: Koch Media, Nintendo Switch

Prijs: 39.99  (klik hier voor meer informatie