Little Big Planet Marvel Edition | Sony Computer Entertainment

LittleBigPlanet Marvel Super Hero Edition is een nieuwe versie van LittleBigPlanet en bevat naast de originele game een hoop nieuwe Marvel Super Heroes content. Je kan drie nieuwe mini-games spelen met je favoriete Marvel figuren in de hoofdrol: Avengers – Ultimate Escape, S.H.I.E.L.D. Interceptor en Hero Rush. Daarnaast krijg je ook toegang tot 18 Marvel kostuums voor je Sackboy of Sackgirl en massa’s nieuwe stickers, decoraties, effecten en objecten om je eigen superheldenavontuur vorm te geven.

Humor en originaliteit gaan hand in hand bij de PS Vita-versie van deze baanbrekende monsterhit. In dit originele platform- annex puzzelspel bestuurt de speler een Sackboy, een guitig popje dat volledig uitgerust kan worden met grappige hoofddeksels, kleding, snorren, baarden en gekke brilletjes. In de nieuwe verhaalmodus worden vertrouwde LittleBigPlanet-elementen gecombineerd met te gekke touch-controls. Via diezelfde vernieuwende besturings- opties kun je ook aan het ontwerpen slaan en het resultaat online delen met andere spelers. Dat zorgt voor ongeziene draagbare mogelijkheden en opties.

– Neem Sackboy mee op een avontuur dat aan je eigen fantasie is ontsproten.
– Ga op verkenningstocht in een grappige wereld boordevol klassieke LittleBigPlanet-platform ongein en innovatieve, op aanraking gebaseerde minigames.
– Maak je de spiksplinternieuwe en gebruiksvriendelijke tools eigen om je eigen unieke, op aanraking gebaseerde game te creëren.
– Blaas de LittleBigPlanet-community van de sokken door je meesterwerken via PlayStation Network met PS Vita-fans te delen.
– Drie nieuwe Marvel mini-games: Avengers – Ultimate Escape, S.H.I.E.L.D. Interceptor en Hero Rush.
– 18 Marvel kostuums voor je Sackboy of Sackgirl en massa’s nieuwe stickers, decoraties, effecten en objecten.
EAN: 0711719856719
artikelnummer: 
platform: Sony Computer Entertainment, PS Vita

Prijs: 44.00  (klik hier voor meer informatie