Kukoos Lost Pets | Modus

Deze 3D-platformgame neemt spelers mee naar een nieuw universum van grenzeloze avonturen, sluit je aan bij de Kukoos in een kurkachtig en vrolijk avontuur om de gehersenspoelde huisdieren te redden. Betreed de Kukoo Tree en zijn oneindige deuren die je naar onvoorstelbare woorden van gevaren en wonderen brengen.

De toegankelijke gameplay leert beginners vooruitgang te boeken en het mysterieverhaal te ontdekken. Terwijl je de mechanica speelt en onder de knie hebt, groeit het spel met de speler mee en daagt het je uit met meer manieren om te communiceren en buiten de gebaande paden te denken.

Speel als K of Kika en ontmoet veel vriendelijke Kukoos, niet zo vriendelijke zeedieren en bundel de krachten met 5 griezelige huisdieren die je gameplay zullen veranderen, je uitnodigen om te leren aanpassen, nieuwe krachten en manieren van denken te ontketenen.

Kenmerken:
– Speel als verschillende karakters.
– Bezoek 4 verschillende werelden met bossen, oude tempels, supermoderne steden, heerlijke ijsbergen en oude spookpizzeria’s + speciale ruimtes klaar om je vaardigheden te testen.
– Ontmoet verschillende huisdieren in elke wereld en bevrijd ze van hersenspoeling.
– Versla 5 bazen met toenemende uitdagingen.
– Bundel je krachten met 5 verschillende huisdieren met verschillende gameplay-stijlen, sterke en zwakke punten.
– Los lichte puzzels en lastige situaties op.
– Vind alle verborgen Fwendly Plants en word een meester in geheimen.
– Verzamel munten om meer inhoud te ontgrendelen.
EAN: 5016488139748
artikelnummer: 
platform: Modus, Nintendo Switch

Prijs: 24.99  (klik hier voor meer informatie