King of Clubs | Oxygen Interactive

King of Clubs speelt zich af in een vervallen pretpark, midden in de woestijn van Nevada. Dit is een leuk en spannend puzzelspel vol trucs en actie met een echt Amerikaans thema. De themawerelden met dinosaurussen op palen, ruimteschepen aan kabels en wiebelige golven, hebben hun eige maffe eindbaas. Overwin ze om door te gaan naar het volgende level. Uiteindelijk moet je het opnemen tegen de allerhoogste baas, Big Bubba King.
Het spel bevat 96 levels, waaronder 10 uitdagingen over meerdere levels en bonusgebieden. Uren vermakelijke gameplay en stapels gadgets zijn gegarandeerd. Geen potje is hetzelfde in dit boeiende, verslavende en krankzinnige midgetgolf-puzzelspel. Inzicht en vindingrijkheid zijn nodig om te winnen en lucratieve beloningen in de wacht te slepen. Speel het spel strategisch, tactisch of gewoon smerig om te winnen.
Je moet beloningen verzamelen, vrijspelen of kopen om diverse taken uit te kunnen voeren en je uitrusting en vaardigheden te verbeteren. Maar dat is niet alles. Door de schijnbaar eindeloze manieren om iedere puzzel op te lossen, blijft King of Clubs ook na langere tijd leuk.
EAN: 5060015536395
artikelnummer: 
platform: Oxygen Interactive, Nintendo Wii

Prijs: 5.00  (klik hier voor meer informatie