Hidden Expedition Everest | Big Fish Games

In Hidden Expedition 2: Everest ga de strijd met de tijd aan in een poging als eerste de top van de Mount Everest te bereiken. Dit dak van de aarde moet vele geheimen bevatten, en het is jouw taak de top als eerste te bereiken.

Meteen na een geslaagde ontdekkingstocht naar het wrak van de Titanic zal de Hidden Expedition Club één van zijn beste leden inzetten tegen een formidabele groep tegenstanders in een race naar de top van de Everest.

In Hidden Expedition 2: Everest los je uitdagende puzzels op en onthul je de geheimen van de berg. Andere groepen zullen strijd met je leveren om als eerste de top van de Everest te bereiken. De ervaren Everest-beklimmer Ed Viesturs zal je assisteren op weg naar de top. Ontdek de mysteries van de wereld, als je verborgen aanwijzingen vindt. Race naar het dak van de wereld!

In Hidden Expedition 2: Everest is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje ‘lamp’ op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Hidden Expedition 2: Everest bevat naast zoek&vind-actie ook een leuke verzameling minigames. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games! Bovendien vind je exclusieve opnamen van de meest gevaarlijke bergtoppen van de wereld in deze game!
EAN: 8716051040231
artikelnummer: 
platform: Big Fish Games, PC Gaming

Prijs: 5.00  (klik hier voor meer informatie