Hard Truck Apocalypse Rise of Clans | Buka Entertainment

Rise of Clans is een zelfstandige uitbreiding voor Hard Truck: Apocalypse met een extra singleplayer-campagne en een gloednieuwe multiplayer-modus.
Het spel voor één speler biedt meerdere speeluren, verdeeld over vijf grote nieuwe kaarten. Het bevat dezelfde mix van voertuiggevechten, ruilen en RPG-elementen als het oorspronkelijke spel, maar heeft een nieuwe verhaallijn en een nieuw hoofdpersonage. Deze keer speel je als een opportunistische eenling genaamd ‘Vagrant’. Nadat hij een vrachtwagen in een hinderlaag heeft gelokt, ontdekt hij een set ansichtkaarten die hem leiden op een zoektocht naar de utopisch klinkende stad ‘Edmonton’. Waar HTA plaatsvond in Europa, speelt deze aflevering zich af in Amerika en Canada.
Er zijn talloze aanpassingen aan de gameplay voor één speler, inclusief meer aanpassingsopties voor het uiterlijk van je voertuig. Je hebt ook een ‘genade’-beoordeling (reputatie), die van invloed is op hoe andere mensen op je reageren, en je kunt positieve of negatieve’ voordelen ‘krijgen, afhankelijk van hoe je speelt. Deze kunnen leiden tot betere prijzen in steden, of ze kunnen betekenen dat niemand je koeriersmissies zal toevertrouwen.
De multiplayer-modus biedt deathmatch en team deathmatch, voor maximaal 16 spelers, via internet of LAN.
EAN: 7350002939376
artikelnummer: 
platform: Buka Entertainment, PC Gaming

Prijs: 3.00  (klik hier voor meer informatie