God Eater 3 | Bandai Namco

Plots beginnen onbekende levensvormen genaamd ‘Oracle-cells’ aan hun ongecontroleerde consumptie van al het leven op aarde. Hun vraatzuchtige eetlust ‘verslinden’ en opmerkelijke aanpassingsvermogen verdienen ze eerst angst, dan ontzag, en ten slotte de naam ‘Aragami’. In het aangezicht van een vijand die volledig immuun is voor conventionele wapens, stort de stedelijke beschaving ineen en wordt de mensheid elke dag steeds verder in de richting van uitsterving gedreven.

Eén enkele lichtpuntje blijft voor de mensheid. Na de ontwikkeling van ‘God Arcs’ -living wapens die Oracle-cellen bevatten-verschijnen hun ‘wondersers’, de ‘God Eaters’. In een wereld geteisterd door gekke goden, vechten deze ‘God Eaters’ tegen een wanhopige oorlog …

Creëer je karakter en vecht voor het voortbestaan van de mens in GOD EATER 3. Selecteer je wapen uit een breed scala van God Arcs en zie gloednieuwe Aragamis in dynamische hoge snelheid gevechten. Verken verwoeste gebieden die je nog nooit hebt gezien in de vorige GOD EATER-spellen.
EAN: 3391892003215
artikelnummer: 
platform: Bandai Namco, PlayStation 4

Prijs: 29.99  (klik hier voor meer informatie