Final Fantasy Creatures Bring Arts – Odin | Square Enix

Hij kakt oprukkende vijanden in tweeën met een enkele donderende slag van zijn zwaard, Zantetsuken, de naamgenoot van zijn kenmerkende aanval. Hij is ODIN, een van de meest populaire oproepen in de FINAL FANTASY-serie, nu opnieuw gemaakt als een Creatures Bring Arts-figuur onder de zorgvuldige artistieke leiding van de legendarische beeldhouwer Takayuki Takeya!

ODIN kan als paardrijder worden geposeerd op zijn vertrouwde ros SLEIPNIR, de zespotige hengst. Er is aandacht besteed aan verschillende aspecten van de constructie van de figuur, zodat de verzamelaar kan genieten van een breed scala aan poses. Van het kogelgewricht dat wordt gebruikt bij de articulatie van de figuur tot de driedelige constructie van ODIN’s cape die onder andere een breed scala aan ongehinderde bewegingen mogelijk maakt.

Over de kleur van de figuur is zorgvuldig nagedacht, met graduele schaduwen en andere details in de schaduw die zorgvuldig zijn geïmplementeerd om de details van het beeld te benadrukken. Voor iedereen die van FINAL FANTASY houdt, is dit figuur een musthave.

– Odin is 24.3cm x 20.4cm x 8.13cm
– Sleipnir is 35cm x 28.7cm x 8.7cm
EAN: 0662248821993
artikelnummer: 
platform: Square Enix, Merchandise

Prijs: 188.00  (klik hier voor meer informatie