Far Cry 5 (Gold Edition) | Ubisoft

FYSIEKE CONTENT:
– FAR CRY 5 game met speciaal Gold Edition key art.
DIGITAL CONTENT
– De SEASON PASS: Breid je FAR CRY 5-ervaring uit met de Season Pass die extra verhalen, missies en uitrustingen bevat.oHet Digital Deluxe Pack met vroege toegang tot verschillende uitrustingen, voertuigen, wapens en spullen die je kunt gebruiken in jouw gevecht tegen Eden’s Gate.
– Het BIG GAME HUNTER PACK geeft je toegang tot de Big Game Hunter compoundboog, de Big Game Hunter ATV en de Big Game Hunter outfit.
– Het ACE PILOT PACK geeft je toegang tot het Ace Pilot 1911 handgeweer, de Ace Pilot Helikopter en de Ace Pilot outfit.
– Het EXPLOSIVE PACK: een compleet pack aan extra opties die je kunt gebruiken met 4x dynamiet, 4x C4, 4x granaten en 4x proximity mijnen.
– Het CHAOS PACK: een compleet pack aan extra opties die je kunt gebruiken met 4x snelle boosts, 4x razende boosts, 4x Molotov cocktails en 4x lokaas voor dieren.
– AR-C aanvalsgeweer & .44 Magnum handgeweer met unieke skins.

Welkom in Hope County, Montana. Dit idyllische plekje isde thuis van een gemeenschap van vrijheidslievende mensen… en een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden’s Gate. Deze sekte wordt geleid door de charismatische profeet Joseph Seed en zijn toegewijde broers en zus, The Heralds. Eden’s Gate is in alle rust binnengedrongen in het dagelijkse leven van deze eens zo rustige plaats. Jouw aankomst in Hope County spoort de sekte aan om met veel geweld de controle over de regio te nemen. Nu is het aan jou om de strijd aan te gaan de zin tot verzet aan te wakkeren om de inwoners te bevrijden uit de greep van Eden’s Gate.

Verken Hope County, haar rivieren, landschap en luchtruim, met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry game. Jij bent de held van het verhaal in een spannende wereld die reageert op alles wat jij doet. Een wereld waarin de plaatsen die je ontdekt en de locals met wie je samenwerkt jouw verhaal vormen op manieren die je nooit ziet aankomen.

Far Cry komt naar Amerika in het nieuwste deel van de geprezen franchise.
EAN: 3307216022992
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, Xbox One

Prijs: 49.99  (klik hier voor meer informatie