Dragon War Sencaic Mouse + Keyboard (azerty) White Edition | Dragon War

Toetsenbordfuncties:
Semi-mechanisch toetsenbord, achtergrondverlichting: blauw/rood/paars, multimedia- en functietoetsen, zwaar gewicht, 19 N-key roll-over anti-ghosting.

Afmeting: 475 x 190 x 250mm
Toetsenbordindeling: AZERTY

Muisfuncties:
Gaming-muis met 6 bedieningsknoppen (programmeerbaar), muiskabellengte 1,8 meter (met gevlochten vezelkabel). Geschikt voor bijna elk oppervlak, ergonomisch ontwerp voor rechtshandige apparaten, speciale gaminglasersensor met revolutionaire 3200 DPI, ledlicht, vergulde USB-connector.

Afmetingen: 124 x 73 x 38mm
Resolutie: 800/1200/2000/3200 DPI
Interface: USB

Ontworpen om je prestaties en je comfort in het spel te verbeteren, kies je voor het Sencaic-toetsenbord en de muiscombo!

In het spel moet je verschillende taken uitvoeren en op alle fronten zijn. Het kiezen van de combinatie Sencaic-toetsenbord en -muis maximaliseert je kansen. Geoptimaliseerd om je toegang te geven tot alle opties en geavanceerde combinaties die beschikbaar zijn in het spel, is het de perfecte combinatie om je vijanden uit te dagen, te vermijden of te vernietigen.

Ontdek een nieuwe manier van spelen
De Sencaic is een semi-mechanisch toetsenbord, dat zowel solide als gebruiksvriendelijk is. Je kunt er op rekenen voor nauwkeurige opdrachten en treffers in het spel, het toetsenbord kan worden gezien als beste bondgenoot tegen je tegenstanders. Het is uitgerust met functie- en multimediatoetsen, maar ook met 19 anti-ghosting-toetsen, dus er is niets aan het toeval overgelaten om je nog meer controle over het spel te geven.

Dit plug & play-toetsenbord heeft geen voorafgaande installatie nodig en biedt u een snelle introductie, waardoor het het ideale toetsenbord is voor al uw dagelijkse toepassingen.

Een muis met topprestatie voor de veeleisende gamer!
Om het verschil te maken op kritieke momenten, hebt u een solide en betrouwbare muis nodig die uw slagen snel en precies uitvoert. Daarom is de Sencaic optische muis uitgerust met zes programmeerbare bedieningstoetsen en vier DPI-snelheden (800/1200/2000/3200), die al spelend kunnen worden ingesteld om zo reactief en efficiënt mogelijk te zijn. Ergonomisch, stabiel en solide, de Sencaic-muis is de ideale spelpartner die de rechtshandige spelers perfect zal helpen.

Dragon War, de partner van de overwinning
Met de Sencaic-toetsenbord/muis-combo, beschikbaar in zwart of wit, biedt Dragon War kwaliteitsapparaten die zo goed mogelijk worden bestudeerd. Van de achtergrondverlichtingstoetsen tot de anti-ghosting-functie, of het ergonomische ontwerp, elke toets, elke bedieningsknop is ontworpen om je het maximale comfort en de reactiviteit in het spel te bieden, en dat alles zonder de bankrekening te hoeven legen!
EAN: 5425025604128
artikelnummer: 
platform: Dragon War, PC Gaming

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie