Dragon War Mouse Pad Phantom XXL | Dragon War

Technische specificaties:

Dragonwar-ontworpen textuur voor maximale muisbediening, Pixel-precies gamen, richten en volgen. Comfortabel, onbeperkt, gestabiliseerd, anti-warp. Afmetingen: 455mm x 370mm x 4mm.

NIETS KAN UW GAME ONDERBREKEN!

Je hebt de muis, je maakt de winnende combinatie en haalt de Phantom-muismat van Dragon War! U zult genieten van optimale snelheid en precisie terwijl u uw muis beter beheerst!

Laag wrijvingsoppervlak!
Van je muismat verwacht je dat hij snelheidsverplaatsingen en vloeiende bewegingen maakt. De Phantom-muismat overtreft al je verwachtingen dankzij het oppervlak met verminderde wrijving en de bestudeerde structuur om de reactiviteit van de sensoren en de precisie van de wijzer op het hele oppervlak te optimaliseren!

Laat niets aan het toeval over!
Geniet van de homogeniteit van het oppervlak, waardoor je een goede mix tussen snelheid en stabiliteit hebt. Maak snelheidsbewegingen met minder inspanningen, maar vooral met een grotere controle over je spel.

Alle professionals die de muismat testten, hadden het verschil gevoeld – of dit nu was om te gamen of om te werken. Om je prestaties te optimaliseren, kies je ook voor kwaliteit en voel je het verschil!
EAN: 5425025591107
artikelnummer: 
platform: Dragon War, PC Gaming

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie