Dragon War Dragon Shock Wired PC Controller | Dragon War

Kenmerken:

– 6-as en «tilt sensor» -technologie
– 2 vibratiemotoren
– 17 bedieningstoetsen
– Gemakkelijke verbinding
– Analoog digitaal
– Anti-slip, ergonomische triggers voor nauwkeurig gamen
– Rubberen grip voor een perfecte handzaamheid
– Ondersteuning voor Windows 8/7 / Vista / XP
– Kabellengte: 1,9m
– Vergulde USB-connector
– Gewicht: 177 g / 6.24 oz

The Dragon Shock: je hebt de beste controller nodig!
Dankzij het succes van de draadloze PS3-controller Dragon Shock biedt Dragon War je de mogelijkheid om gratis op je computer te spelen, met de bekabelde Dragon Shock voor pc-gamers, die kracht, precisie, comfort en weerstand combineert!

Sensaties en totale controle!
De Dragon Shock is een bedrade controller uitgerust met twee vibratiemotoren. Leef nieuwe game-sensaties en voel elke stoot, elke choc in het spel. Meer dan een gadget, hij is toonaangevend tijdens elke multiplayer!

De controller heeft de 6-assige technologie, bedoeld om elke beweging van u te registreren. Je kunt al je games beheersen en je prestaties optimaliseren, ongeacht de game die je speelt! Bovendien heeft de Dragon Shock 17 bedieningstoetsen volledig aanpasbaar met betrekking tot uw verwachtingen, voor nog meer controle over wat u doet!

Een esthetische en ergonomische controller
Elke belangrijke positie, elke contrasterende kleur, elke curve is gedacht om u een intuïtieve bediening te bieden. U zult genieten van uw multiplayer dankzij de rubberen coating, de handvatten die zijn ontworpen om de controle over de controller te maximaliseren terwijl u een console-ervaring hebt op uw PC, omdat de Dragon Shock een klassieke knopindeling heeft!
EAN: 5425025603534
artikelnummer: 
platform: Dragon War, PC Gaming

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie