Dragon War Dark Sector Gaming Keyboard (azerty) | Dragon War

Technische specificaties:

Multimediatoetsen, functietoetsen, vergulde USB-verbinding, backlight.
Gewicht: 593g
Afmetingen: 393mm x 140mm x 22mm

MEER EFFICIËNTIE EN SENSIBILITEIT!

Ontdek het Dark-toetsenbord van Dragon War, een toetsenbord dat is ontworpen om altijd reactiever te zijn! Of je het nu gebruikt om te werken, op het internet te surfen of om te spelen, de Dark Sector is de MUST-HAVE om alles zo snel mogelijk te doen!

Dankzij de semi-mechanische toetsen geniet u van een buitengewone reactiviteit en gevoeligheid en ontdekt u een nieuwe aangename spelervaring! Werk in alle rust en vertrouw blindelings op je nieuwe metgezel!

Kies een van de multimediatoetsen om complexe macro’s met slechts één toets uit te voeren. Met modi die voor elke toets zijn gemaakt, beschik je over programmeerbare en aanpasbare toetsen per spel.

De hele nacht op de computer blijven zitten in de donkerste delen van je huis is geen probleem meer! De Dark Sector is uitgerust met achtergrondverlichting, zodat u de verschillende toetsen duidelijk kunt identificeren en efficiënt kunt spelen zonder acties aan het toeval over te laten!

Kies voor duurzaam en comfortabel met dit metalen toetsenbord dat is ontworpen om u door de jaren heen te begeleiden. Dankzij de ergonomie zult u op een prettige manier de overwinning behalen!
EAN: 5425025591343
artikelnummer: 
platform: Dragon War, PC Gaming

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie