Bloodstained Curse of the Moon 2 Classic Edition (Limited Run Games) | Limited Run

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder leiding van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een geheel nieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en deze toevoegen aan het speelbare rooster.

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Spelers kunnen ook duojachtduo’s maken in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar zijn! Werk samen met een vriend, mix en match de krachten van twee verschillende personages en verover podia op tonnen nieuwe en opwindende manieren.

Classic Edition:
– Limited Run #390: Bloodstained: Curse Of The Moon 2
– Klassieke editie NES Style Box met geheel nieuwe kunst van de legendarische Konami-coverartiest, Tom duBois.
– Omkeerbare 18 ‘X 24’ poster.
– Originele soundtrack op fysieke cd.
– Stofhoes in retrostijl die om de hoes past.
EAN: 0819976025951
artikelnummer: 
platform: Limited Run, Nintendo Switch

Prijs: 108.00  (klik hier voor meer informatie