Bass Pro Shops The Strike + Fishing Rod | Koch Media

Voor alle gamers
Bass Pro heeft vier modes met entertainende en competitieve gameplay. In de carrière modus moeten spelers de uitrusting, de topografie en het gedrag van de specifieke vis begrijpen om te kunnen slagen. De spelers houden zich aan de regels van het toernooi vissen, net zoals in het echte leven. Met twee arcade spellen – Boat Racing en een Casting Challenge – is The Strike perfect voor snelle en vriendschappelijke wedstrijden met maximaal 4 spelers.

Geweldige meren
Tien van de grootste meren in Noord Amerika worden realistisch weergegeven, zo kunnen spelers belangrijke oriëntatiepunten herkennen en hun favoriete visplekken (terug)vinden.

Een overvloed aan vissen
The Strike bevat een grote variëteit aan zoetwatervissen. Elk meer bevat ook een legendarische vis met record verhoudingen die zelfs de beste spelers en ervaren vissers uit zal dagen.

Veelzijdige uitrusting
Pas je uitrusting aan door in de Bass Pro Shop je kunstaas, hengels en haspels te selecteren. Win nieuwe boten door het winnen van toernooien.

Statistieken
The Strike trackt de gegevens van de spelers, variërend van het aantal succesvolle worpen tot het meest populaire aas. Het spel slaat ook het totale gewicht van elke gevangen vis, gewonnen toernooien en nog veel meer op!

Online Leaderboards
Show je resultaten op de online leaderboards samen met de rest van de wereld!
EAN: 0860777002641
artikelnummer: 
platform: Koch Media, Nintendo Switch

Prijs: 39.99  (klik hier voor meer informatie