Assassin’s Creed Odyssey Platinum Edition Strategy Guide | Prima Games

Een ware must-have voor fans van de serie, de Assassin’s Creed Odyssey Platinum Edition is een premium boxset speciaal gemaakt voor verzamelaars.

– Exclusief dagboek: een hardcover dagboek met 192 pagina’s en een lintlegwijzer om je glorie vast te leggen en je epische odyssee te documenteren door het oude Griekenland.

– Collector’s Case: Bewaar je verzamelobjecten veilig in een fraai vormgegeven slipcase met folie-logo en magnetische sluiting.

– Premium dubbelzijdige kaartposter: raadpleeg eenvoudig de belangrijkste bezienswaardigheden en essentiële locaties in het oude Griekenland op een extra grote 571 x 914 mm dubbelzijdige poster gedrukt op premium linnen papier.

– Collectable Art Prints: een verzameling van 4 kunstdrukken die de wereld van Assassin’s Creed Odyssey presenteren. Elk stuk is afgedrukt op 127 x 178 mm hoogwaardig kunstdrukpapier. Bevat een origineel stuk conceptuele kunst van de Ubisoft Quebec-artiesten, exclusief voor de platinum editie.

– Inclusief een uniek genummerd certificaat van echtheid.

Bevat de Assassin’s Creed Odyssey: Officiële Collectors Edition Guide met:

Unieke hardcover: de Collector’s Edition Guide wordt geleverd in een unieke premium hardcover die alleen verkrijgbaar is in de platinum editie.

Premium-boekbehandelingen: deskundig vervaardigd met folie- en glansaccenten, complementaire hoofd- en staartbanden en een bladwijzer in satijnen lint.

Digital Bonus: ontgrendel uw digitale versie van deze handleiding met de gratis code die erin zit. Toegang tot uw digitale gids altijd en overal, op elk apparaat met internettoegang.

Hardcover: 352 pagina’s
Uitgever: Prima Games; Collectors editie (2 november 2018)
Taal Engels
EAN: 0050694945026
artikelnummer: 
platform: Prima Games, Strategy Guides

Prijs: 58.00  (klik hier voor meer informatie