Arizona Sunshine VR (PSVR required) | Sony Computer Entertainment

Betreed de zonovergoten woestenij van de Arizona-woestijn en overleef hordes zombies die de wereld van virtual reality hebben bereikt. Verken verschillende omgevingen, zoals dorre woestijnen, verraderlijke kloven en verlaten mijnschachten, en zoek wapens en munitie om in leven te blijven.

De game is speciaal ontwikkeld voor VR en heeft volledige ondersteuning voor DUALSHOCK4, PlayStation Move en de PlayStation VR-richtcontroller. Houd allerlei wapens vast en richt, schiet en herlaad zoals je in het echt zou doen. Roep in het online coop-speltype de hulp in van maximaal drie vrienden als je kogels op zijn, en pak de vraatzuchtige horde als team aan. Doorloop de uitgebreide campagne door goed samen te werken, een strategie te verzinnen en de vuurkracht te viervoudigen.

Kenmerken:
– Hanteer wapens met echte bewegingen: Met de PS Move motion-controllers of de PS VR Aim Controller gebruik je diverse wapens met echte bewegingen.
– Volledige campagne: Een compleet verhaal opgebouwd in optimale sessies voor VR speel een hoofdstuk of ga voor de volledige ervaring.
– Vrije verkenning: Beweeg vrij rond of teleporteer om uiteenlopende omgevingen zoals verraderlijke canyons en duistere mijnen te verkennen.
– Co-op multiplayer: Sla de handen ineen in de co-op campagne of multiplayer Horde-modus.

PlayStationVR en PlayStationCamera is vereist om dit product te spelen.
EAN: 0711719975465
artikelnummer: 
platform: Sony Computer Entertainment, Playstation 4

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie