Apex Legends – Champion Edition (Code in a Box) | Electronic Arts

Ben je klaar om Apex Champion te worden ?

Stort je volledig in de free-to-play bekroonde Battle Royale van Respawn Entertainment. De Champion Edition heeft alles wat je nodig hebt om meteen geschiedenis te schrijven.

Inbegrepen bij de Champions Edition:
– Exclusieve Legendary Skins.
– Meer dan 100 aan exclusieve cosmetische items.
– Toegang tot negen Legends
– Tot season 7
– Exclusieve Golden Nessie Charm en 1000 Apex coins.

Onderwerp de vijand met karakter in Apex Legends, een gratis* Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samen om roem en rijkdom strijden aan de rand van de Frontier.

Leer alles over een continu groeiende selectie gevarieerde Legends, diepgaande tactische squad play en brutale nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring verbeteren: allemaal in een ruige wereld waarin alles kan en alles mag.

Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie legendarische personages
-Leer alles over een groeiende selectie sterke Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die je eenvoudig kunt leren, maar moeilijk kunt doorgronden

Stel je eigen team samen
– Kies je Legend en combineer unieke vaardigheden samen met andere spelers om het ultieme team te vormen.

Strategische Battle Royale
– Gebruik je vaardigheden – en je intelligentie – om tijdens het spelen strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je team af te stemmen op nieuwe uitdagingen terwijl de match zich ontwikkelt.

Genrebepalende innovatie
– Geniet van een gloednieuw assortiment innovatieve features die het Battle Royale-genre verbeteren, inclusief Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een gloednieuwe manier om jezelf in de actie te storten met Jumpmaster deployment.

Sweet, sweet loot
-Kom langs en plunder met talloze krachtige wapens, gevarieerde accessoires en handige wapenrustingen die je beschermen tijdens de strijd. Na het gevecht verzamel je talloze cosmetische opties waarmee je je personage en wapens kunt aanpassen, zodat je tijdens de match op nieuwe manieren kunt opvallen.

Deze game bevat optionele in-game aankopen voor virtuele valuta die je kunt gebruiken om een willekeurige selectie virtuele, in-game voorwerpen te verkrijgen.
EAN: 5030930124427
artikelnummer: 
platform: Electronic Arts, Nintendo Switch

Prijs: 33.00  (klik hier voor meer informatie